fredag 6 maj 2016

Inte likt mig...

Fredag igen och helgen är som en öppen bok, skriven utan ord. Bara att grabba tag i pennan och fylla i! Tänk om det var så i vår livsbok, då skulle min få bli en välkomponerad meny med spännande ingredienser. Det lät romantiskt, dock så är min helg inte en öppen tom bok eftersom jag denna vecka radat upp en rad skrämmande ingredienser vilket jag inte vill ha med i någon bok alls egentligen. Vad sägs om bakluckeloppis, katastrofpackad utrensiningslass till soptippen? Släpet är laddat till sin bredd, som taget ur någon "päron till farsan" film. Jag förundras verkligen över hur mycket man drar på sig under åren, alla bra att ha saker. Tomma kartonger efter inköpta medieprodukter så som tv, köksmaskiner, dvd-spelare osv. Varför spara en kartong i 8 år? Innehållet är säkert kastat före dess forna förvaringsplats blir det!

Loppisen är en stor grej som jag är mycket ovan med, en del gillar stora sociala sammanhang men inte jag. Det kan vara roligt att gå på en men att själv skylta med sina förrådsmonster är skillnad. Jag har svårt att tro att någon skulle tycka att mina saker är av intresse? Jag menar det ligger ju därute i förrådet av en anledning, saker som till viss del är bortglömda och förbrukade men egentligen så härstammar dom säkerligen i från ett lyckligt och eller behovsenligt inköp någon gång. Dom kanske blir detsamma för någon annan igen, denna gång kanske som "vintage"., vilket är en poppisloppisplåga,,,även för mig! Det är konstigt att det man själv har inte når samma status. Lite vit färg i kombination med färgskav, bucklor och repor så är saken klar, eller? Nej inte riktigt jag vet, men det lät roligt när jag skrev det...

Själva loppisfenomenet är kul, miljövänligt och går aldrig hur tiden men att jag har en sådan, nja en osocial, hemkär och tråkig hönsmamma! Vi får se vad som händer, kanske får jag en ångestattack eller så blir jag dalarnas nya loppisqueen!

Skälet till loppisdeltagande är inte helt utan tanke eller en akt av träning i socialisering, nej det finns ett djupare skäl, ett mål i slutet som gör hela situationen värt det. Vi har en resa i mitten av sommaren, en drömresa, en sådan resa som vi egentligen inte ens bör drömma om. Inget Västindien, inget USA bara Sverige och fina, fina Gotland.

Loppisen är en del i det sparande till kommande resa, så underbart det ska bli att få se denna ö som vi suktat efter i så många år. Som vi har tittat, letat och försökt att få ihop till att få se och nu kanske vi får det. Det fattas en del, en stor del men jag ger mig inte om jag så ska bli den mest sociala loppisqueen jag kan så ska vi iväg.

Det blir bara för ett par dagar men en liten bit av himlen är bättre än en stor del av inget!

1 kommentar:

  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

    1) Love Spells
    2) förlorad kärlek Spells
    3) skilsmässa Spells
    4) Förbindelse Spells
    5) Bindnings Stava.
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare Lover
    8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
    9) vill att tillfredsställa din älskare
    Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
    genom drogunduspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera